ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Koolfilters

Koolstoffilters worden gebruikt voor afzuigkappen met recirculatie.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

88 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

88 artikel(en)

Proces

Deze actief koolfilters worden in de afzuigkap geplaatst en de opgezogen lucht wordt, na ontvet te zijn in het vetfilter, door het koolfilter geleid. De vetdeeltjes die in de opgezogen lucht zitten, blijven in het vetfilter achter en de geurmoleculen worden uit de lucht gefilterd in de actief koolfilter. De ontgeurde en gezuiverde lucht wordt vervolgens weer terug de keuken in geblazen door de ventilatiegleuven.

Onderhoud

De actief koolfilters moeten regelmatig vervangen worden; na bepaalde tijd (3-4 maanden, afhankelijk van het kookgedrag) zijn ze verzadigd met stof en vet en kan de lucht niet meer effectief gezuiverd worden.

Aanbod filters

In ons assortiment hebben we verschillende soorten koolstoffilters van dezelfde merken en producenten als die van de afzuigkappen opgenomen, zodat er altijd een passende filter beschikbaar is. Per filter staat het merk aangegeven en in de productomschrijving kunt u lezen voor welke modellen de filters geschikt zijn, zodat u de juiste filter kunt bestellen. Bekijk voor een alternatieve, duurzame luchtzuiveringsoplossing ook eens naar onze Domaplasma producten. Kunt u de juiste filter voor uw afzuigkap niet direct vinden? Neem voor hulp vrijblijvend contact met ons op!

 -   +