ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afzuigkappen 80cm

Als u op zoek bent naar een afzuigkap, dan kunt u het beste letten op de afmetingen van uw fornuis of kookplaat. Een afzuigkap moet namelijk tenminste net zo groot of indien plaatsbaar liefst nog wat breder zijn om de lucht optimaal af te voeren of te filteren. Een afzuigkap van 80cm is erg geschikt voor kookplaten en fornuizen die een gemiddelde afmeting hebben. Als u op zoek bent naar kleinere afzuigkappen, dan kunt u op afzuigkap.nl de afzuigkappen van 60cm en de afzuigkappen van 70cm bekijken.

 

Afzuigkap 80cm soorten

Ons aanbod aan afzuigkappen van 80cm bestaat voornamelijk uit wandafzuigkappen of schuine wand afzuigkappen (“kopvrij”). Dit type afzuigkappen wordt boven uw kookplaat of uw fornuis aan de wand gemonteerd. Onze afzuigkappen van 80cm zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, eventueel in combinatie met glas of veelkleurig kunststof. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn onder andere zwart en beige, maar met name van het merk Elica zijn enkele modellen in oranje, appelgroen, hemelblauw etc. verkrijgbaar!. De meeste afzuigkappen zijn standaard geschikt voor recirculatie en luchtafvoer. Tijdens het recirculeren worden de kookluchtjes gefilterd door actiefkool filters of met een zeer hoog reinigend vermogen gezuiverd door een Domaplasma IQ. Bij sommige modellen is een schachtenset nodig voor de luchtafvoer. Alle modellen bevatten ingebouwde (veelal LED) verlichting, zodat uw werkblad goed verlicht is. U kunt de meeste modellen bedienen met elektronische tiptoetsen.

 

Afzuigkap 80cm thuis gebruiken

Een afzuigkap van 80cm is vooral geschikt voor u als u een fornuis of een kookplaat heeft die maximaal dezelfde afmeting heeft als de afzuigkap. Aangezien de meeste afzuigkappen van dit formaat wandafzuigkappen zijn, zijn de afzuigkappen erg geschikt voor keukens waarbij de kookplaat of het fornuis vlak bij de muur zitten. Als u één van deze afzuigkappen wil aanschaffen, dan kunt u letten op de kenmerken per afzuigkap. Deze kenmerken kunt u bekijken door op een afzuigkap te klikken. Om ervoor te zorgen dat de afzuigkap bij de inrichting van uw keuken aansluit, kunt u op de kleur, de stijl en het materiaal letten. Hierdoor zal de wand afzuigkap mooi passen bij de rest van uw keuken.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 -   +