ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Downdraft afzuigkappen

Bent u op zoek naar een onopvallende afzuigkap? Zo één die geheel uit het zicht verdwijnt als er niet gekookt wordt? Dan zijn downdrafts een goede optie! Deze afzuigkappen worden in het werkblad achter uw fornuis of kookplaat geplaatst en ze komen omhoog als u afzuiging nodig heeft. Als u de downdraft niet gebruikt, dan is alleen het bedieningspaneel van de afzuigkap zichtbaar. Zodoende een vrije keukeninrichting, zonder hangende elementen een optie.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Luchtafvoer of recirculatie afzuigkap

De downdrafts hebben vaatwasser-bestendige vetfilters en zijn geschikt voor zowel recirculatie als luchtafvoer naar buiten, maar u kunt ook kiezen voor een model dat geschikt is voor Domaplasma recirculatie. Recirculatie houdt in dat de lucht door middel van een actief koolfilter gezuiverd wordt, waarna de lucht weer terug de keuken in wordt geblazen. Domaplasma recirculatie is een luchtzuiveringstechniek op basis van plasmatechnologie, waarbij duurzaamheid, energiebesparing en het wegnemen van gezondheidsrisico’s centraal staan.

Uitvoering downdrafts

Alle downdrafts in ons assortiment zijn gemaakt van een combinatie van RVS en glas. Hierdoor hebben ze een modern uiterlijk. U heeft de keuze uit RVS, witte en zwarte modellen. Daarnaast beschikt elk model over verlichting, zodat u altijd goed licht heeft tijdens het koken. Het is belangrijk dat de afzuigkap tenminste even breed als uw fornuis of kookplaat is. De downdrafts zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat er altijd een handige afzuigoplossing voor u bij zit.

Downdraft kopen

Selecteer een categorie en vind gemakkelijk de beste downdraft die in uw keukeninrichting past. Heeft u toch graag een andere afzuigkap? Bekijk dan ook eens onze eilandkappen of plafondkappen. Vindt u het lastig te bepalen welk type toepasselijk is in uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte afzuigkap.

 -   +