Waarom kiezen voor een Elica Nikolatesla?

Het assortiment kookplaten met geïntegreerde afzuiging Nikolatesla is het antwoord van Elica op de vraag naar stijl, prestaties en gebruiksgemak. Maar er is meer. Nikoatesla is de oplossing voor wie, ook in de keuken, kiest voor emotie.

De emotie van verrast worden. De emotie van overtreffen met ambitieuze recepten, zonder zich zorgen te hoeven maken over geuren. De gerustheid van een product dat uiterst eenvoudig geïnstalleerd en gebruikt kan worden. De verassing van een eenvoudige en snelle reiniging. De vreugde om elke dag weer te kunnen genieten van een afzuigkap die speciaal voor uw woning lijkt te zijn ontworpen.

Een technologisch geavanceerd hart met de beste afzuigings-en kookprestaties komt tot leven in een product met een verfijnd ontwerp, gemaakt van duurzame materialen en met in detail bestudeerde afwerkingen. Het assortiment Nikolatesla omvat unieke modellen die geschikt zijn voor elke behoefte: de strakke vormgeving van Switch, de integratie van de weegschaal in Libra, het gebruik van gas in Flame en de beperkte afmetingen van 60 of 70 cm van Fit, naast de modellen Prime en One, Compasso d’Oro, een elektrisch en compleet aanbod. (klik hier voor de actuele brochure)

Zonder titel (495 x 400 px) (450 x 604 px) (3).png

Krachtig, Geruisloos & Gebruiksvriendelijk

Dampen en geuren in een recordtijd afgevoerd.

Het krachtige afzuigsysteem in het midden van de kookplaat garandeert een extra hoog afzuigvermogen, aanzienlijk hoger dan de stijgkracht van de dampen zelf.

TOT 640 m³/h AFZUIG/FILTERVERMOGENTOT 5,1 m/s AFZUIGSNELHEID

Het genot van een gezellig gesprek terwijl je kookt.

Nikolatesla verwijdert dampen en keukengeuren zonder lawaai te maken.
Elk product blijft onder de grens van het geluid dat als het minst storend wordt ervaren. Ook op de maximumsnelheid blijft de geluidsdruk altijd onder de excellente waarde van 54 dBA.

54 db (A ) OP DE HOOGSTE SNELHEID

Selecteer de zuigkracht met één vinger.

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening maakt een snelle keuze mogelijk van de ideale afzuigkracht voor al uw bereidingen.

In een hup en een wip schoongemaakt

Nooit was schoonmaken eenvoudiger.

De designdetails zoals het oppervlak en de andere esthetische elementen zijn ook essentieel om de afzuigkookplaat sneller schoon te maken. Ook de binnenkant wordt snel en vlot gereinigd. Het vetfilter trekt u er gewoon naar bovenuit en gaat in de vaatwasmachine. Morst u per toeval vloeistof in de afzuigopening, dan is dat geen probleem: een handig in het systeem geplaatste klep voert de vloeistof af en garandeert maximale hygiëne in uw keuken.

Perfect in elke omgeving

Ontworpen om precies in uw keuken te passen.

NikolaTesla is beschikbaar in de maten 60, 70 en 90 cm en past perfect in uw ruimte.
Alle versies kunnen werken met filter of met afzuiging, ook gelijklopend met de kookplaat, zonder laden of plinten in de diepte of in de hoogte te hinderen. Kies het model dat bij uw interieur en in uw ruimte past, veilig en zonder beperkingen.

Modellen Elica Nikolatesla


Ontwerp zonder titel (10).png

Nikolatesla Flame

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (13).png

Nikolatesla One

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (15).png

Nikolatesla Prime

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (14).png

Nikolatesla Fit

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (11).png

Nikolatesla Libra

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (12).png

Nikolatesla Switch

Ga naar product