Elica_-_Aria_Nuova-logohighres (2).jpg

Toekomst zit in de lucht

Ontwerp en innovatie boven alles. Oplossingen ontwikkeld om in elk huis schone lucht te krijgen. Geavanceerde materialen en geavanceerde technologie, gecombineerd met constant onderzoek en experimenten, dat is waar Elica voor staat.

We draaien je standpunt al veertig jaar ondersteboven

Visie betekent toekomst. Sinds 1970, het jaar waarin we onze onderneming startten, hebben onze afzuigkappen miljoenen klanten tevredengesteld met het ontwerp, de betrouwbaarheid en vergaande innovatie. Nieuwe en originele modellen worden toegevoegd aan klassieke versies die onze geschiedenis hebben bepaald. Onderzoek en innovatie, in een woord: VisionAir.

Elica, the high life company

Design is het uniforme element en de leidende denkwijze voor het gehele Elica assortiment. Met een wereldwijde erkenning voor haar vérgaand innovatieve modellen, transformeert de Elica afzuigkap ook uw keuken tot een unieke omgeving. Centraal in het hele product assortiment staan de "Collection" producten die zijn ontwikkeld in een unieke samenwerking met David Lewis. Hij verrast de wereld al ruim 35 jaar lang met zijn ontwerpen (o.a. voor het befaamde B&O). Tegenwoordig zijn de Elica producten dan ook veel meer dan alleen afzuigkappen voor in de keuken. Het zijn items met een geheel eigen finesse en persoonlijkheid geworden, die de omgeving kunnen definiëren waarin ze worden toegepast. Elica geeft feitelijk vorm aan lucht.

Elica_hoofdingang_serra.jpg

Het Elica Design team heeft vele producten ontwikkeld die over 50 jaar nog steeds een lust voor het oog zullen zijn. Aandacht en zorg bij de afwerking, ook dat vormen basisprincipes bij Elica. De subtiele combinatie van de diverse toegepaste materialen resulteert in een perfecte samensmelting tussen industriële productie en verfijnd vakmanschap. Elica investeert met veel toewijding in eigen technisch onderzoek, waarbij continu gezocht wordt naar nieuwe en vooruitstrevende oplossingen.

Een Elica afzuigkap combineren met Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie?

Een groot deel van het Elica afzuigkappen programma leent zich uitstekend voor de toepassingen met Domaplasma®.
Klik hier en lees alles over de IQ serie van Domaplasma®