FABER_Logo_payoff_P3435C.jpg

Uitvinders van de afzuigkap

Het Faber-verhaal en daarmee het verhaal van de afzuigkap begon lang geleden in een kleine werkplaats. Sindsdien zijn er nogal wat jaren verstreken. Tientallen jaren zelfs, waarin Faber zich heeft geconcentreerd op het verbeteren van het ontwerp, de functionaliteit en de kwaliteit van de afzuigkappen. En het lijkt erop dat Faber het goed heeft gedaan, want vandaag is Faber een van de topfabrikanten ter wereld. Faber was het eerste bedrijf dat ooit afzuigkappen maakte en zijn nog steeds de nummer één in kwaliteit en kwantiteit. In Italië is één op de twee afzuigkappen een Faber-kap.

De Faber producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, prestatie en vormgeving, alsmede door het gebruik van vooruitstrevende technologieën en van hoogwaardige materialen in de vorm van roestvaststaal, glas en aluminium. Daarnaast wordt er door Faber veel aandacht besteed aan een portfolio met fraaie kleurstellingen, prima afwerking, een elegante en sfeervolle verlichting, een zo laag mogelijk geluidsniveau, uitstekende bedieningsvriendelijkheid en uiteraard wordt er reeds bij het ontwerp sterk gelet op het gemak om de schouwen schoon te kunnen maken en te houden. Een adequate serviceverlening past daar als vanzelf sprekend bij en de Faber garantievoorwaarden zijn navenant.

Faber producten in 3D bekijken? Klik hier en ga naar het downloadgedeelte voor de 3D-modellen van Faber. U kunt daar 3D-bestanden kunt downloaden voor gebruik in uw ontwerpprogramma. Registreer of voer uw inloggegevens in.

Een Faber afzuigkap combineren met Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie?

Een groot deel van het Faber afzuigkappen programma leent zich uitstekend voor de toepassingen met Domaplasma®.
Klik hier en lees alles over de IQ serie van Domaplasma®