HOGE FILTERKAP TECHNOLOGIEËN: Maximale efficiëntie van actieve koolfilters.


EEN GROOT FILTRATIEGEBIED PLUS TWEE LAGEN HIGH-EFFICIENCY FILTERMATERIAAL ELIMINEREN 95% VAN DE GEUR. HOGE FILTERKAP - HFH: GEWELDIG EFFECTIEVE FILTRATIE VAN FABER.

Alleen de technologie van Faber kan een efficiëntie van 95% bereiken bij het verwijderen van geuren. In het HFH-systeem van Faber gaat lucht door een cilindrisch filter met een veel groter filteroppervlak dan conventionele filters. En een groter filteroppervlak betekent een effectievere filtering. Bovendien gebruikt Faber twee lagen hoogrendement filtermateriaal met verschillende poriegroottes en actieve koolconcentraties. De eerste laag verwijdert grotere deeltjes waardoor de tweede vrij blijft om fijnere deeltjes te verwerken voor maximale efficiëntie en effect.

SUPER EENVOUDIG, SUPER STIL


Onderhoud is prachtig eenvoudig. Dankzij de cilindrische vorm van de filterunit is het verwijderen van het filtermateriaal eenvoudig. Het materiaal zelf is ook vaatwasmachinebestendig. HFH-filters produceren ook ongeveer 3 dB (A) minder geluid dan conventionele actieve koolfilters. En als het op veelzijdigheid aankomt, vindt u voor de meeste Faber-afzuigkappen een elegante, stijlvolle en eenvoudig te installeren HFH-set.

dettagliofiltraggio.jpg