ClickCease
×

Registratie

Profile Informations

Login informatie

Of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Plafond Afzuigkappen

Plafond afzuigkappen zijn in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Sommige modellen springen gelijk in het oog, terwijl andere varianten onopvallend zijn. Naast de opvallende plafond modellen zijn er ook plafondkappen die netjes weggewerkt worden, waardoor ze niet zo opvallen. Een voorbeeld hiervan is de ingebouwde plafond afzuigkap. Dit type afzuigkap wordt weggewerkt in het plafond, waardoor deze hier naadloos op aansluit. Er zijn ook bepaalde modellen plafondkappen met een ombouw verkrijgbaar. Plafond afzuigkappen zijn erg geschikt voor keukens met een kookeiland, deze kunnen namelijk precies boven het eiland geplaatst worden, om zo de kookluchten uit de ruimte te verwijderen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Luchtafvoer of recirculatie afzuigkap

Sommige modellen zijn geschikt voor zowel recirculatie als luchtafvoer naar buiten, maar u kunt ook kiezen voor een model dat geschikt is voor Domaplasma recirculatie. Recirculatie houdt in dat de lucht door middel van een actief koolfilter gezuiverd wordt, waarna de lucht weer terug de keuken in wordt geblazen. Domaplasma recirculatie is een luchtzuiveringstechniek op basis van plasmatechnologie, waarbij duurzaamheid, energiebesparing en het wegnemen van gezondheidsrisico’s centraal staan.

Uitvoering plafondkap

Onze plafond afzuigkappen zijn doorgaans gemaakt van RVS, mogelijkerwijs ook met toevoegingen van glas of kunststof. Daarnaast beschikken ze over eersteklas LED of halogeen lampen en zijn ze simpel te bedienen. Bij het kopen van een afzuigkap moet u opletten dat de plafondkap maar liefst 20 tot 30 cm breder zou moeten zijn dan uw kookplaat of fornuis. Heeft u een hoog plafond? Dan is het verstandig om de afstand tussen uw kookplaat of fornuis en het plafond op te meten. Deze afstand mag niet te groot zijn, anders zal de afzuigkap de kook- en vetdampen niet voldoende kunnen afvoeren. Om dit probleem te voorkomen, dient u een bredere of krachtigere afzuigkap te nemen. In ons assortiment zijn de plafond afzuigkappen verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat er altijd een passende kap voor u bij zit.

Plafond afzuigkap kopen

Zoek op basis van categorie en vind zo eenvoudig de plafond afzuigkap die het beste in uw keuken past. Kiest u graag toch een ander model afzuigkap? Bekijk dan ook eens onze eilandkappen of downdrafts. Vindt u het lastig te beslissen welk model geschikt is voor uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn graag behulpzaam bij het selecteren van de perfecte afzuigkap.

 -   +