aXiair: een Nederlands top product

aXiair BV is een internationaal georiënteerde Nederlandse fabrikant en importeur van afzuigkappen, wasemschouwen en wasemkappen, met producten die in de Benelux toonaangevend zijn op het gebied van design, innovatie, kwaliteit en prestatie. Verplicht aan haar stand als de specialist op het vakgebied keukenventilatie levert aXiair de nieuwste modellen, trends en innovaties op het gebied van de afzuigkap.

aXiair is de pionier in de Benelux op het gebied van de ontwikkeling en de exclusieve toepassing van plasmazuiveringstechnologie voor afzuigkappen in de huishoudelijke markt!

aXiair en Extrair afzuigkappen zijn leverbaar in vele uitvoeringen en veelal uit te voeren met de ingebouwde, vrijwel onderhoudvrije en krachtige powered by Domaplasma ® katalysator.

Klik hier voor het actuele aXiair afzuigkappen programma geschikt voor Domaplasma Luchtzuivering.


DESIGN EN FUNCTIONALITEIT

Het design, de functionaliteit en de uitvoering van de aXiair wasemschouwen zijn van hoge klasse. Het gaat feitelijk om maatwerk producten, er zijn geen grote series, ze worden per stuk gebouwd, het zijn veelal dan ook unica. Door het gebruik van verschillende technieken, vooruitstrevende technologieën en de hoogste kwaliteit materialen is van iedere aXiair wasemschouw, qua design en specifieke kenmerken, samen met u iets heel bijzonders te maken. Kortom: een kwalitatief buitengewoon hoogwaardig product dat wordt pasgemaakt op en voldoet aan alle mogelijke wensen van de terecht veeleisende klant.


ALARO EN AXIRO

Er zijn vanaf het modeljaar 2013 enkele nieuwe zeer complete modelreeksen aXiair wasemschouwen in productie; de Alaro en de Axiro; in de loop van 2014 verschijnen er nog meer ontwerpen zoals de Aledo en DME plafondinbouw- en DMU onderbouwmodellen en "kopvrij" uitvoeringen. Alle actuele modellen zijn voorzien van veelal dimbare warm-witte LED-verlichting en leverbaar in standaard breedtes van 90 tot en met 210 centimeter (waarbij het model Alaro als maatwerk, op uw aanvraag en met relatief korte levertijden, in afmetingen tot 300 en zelfs in een aantal gevallen tot 400 cm breed mogelijk is). De aXiair wasemschouwen worden standaard geleverd in roestvaststaal 304 fijn geborsteld, maar kunnen desgewenst en tegen meerprijs ook gemoffeld worden in alle denkbare RAL-kleuren, waaronder ook diverse metallic uitvoeringen.

ALEDO.jpg
axiair-afzuigkap-prijslijst-2019-2020-powered-by-domaplasma.4_f (1).jpg


ALARO DMU IN EILAND OF WAND

Rechtstreeks in het plafond of in een koof. Voorzien van dimbare warmwitte Hypower LED verlichting, sensi-aXi bedieningspaneel, inclusief aXiair afstandsbediening, RVS Turbulair© vaatwasser bestendige vetfilters met Hyabsorb fijnfilters in combinatie met Domaplasma® luchtzuivering. Geschikt voor luchtafvoer, alsmede recirculatie met een plasmafilter. Leverbaar in rvs 18/8, of als optie in een RAL kleur. Desgewenst leverbaar als maatwerk.

O.a Kenmerken Afmetingen90, 100, 120, 150, 180 (cm), Maatwerk, AfwerkingenRVS + RAL, Maatwerk, ControlsSensi-aXi Touchbedieningspaneel aXiair afstandsbediening, Verlichting, Dimbare warm witte Hypower LED verlichting, Capaciteit, Vanaf 1.060 (m3/h), Toepassing; Domaplasma® luchtzuivering en luchtafvoer

PROFESSIONELE, EFFICIËNTE, MOOIE, EXCLUSIEVE EN VLAMDOORSLAGVASTE AXIAIR TURBULAIR© VETFILTERS

Naast de voor de hand liggende functie van het onttrekken van olie- en vetdeeltjes uit de lucht bestaat er steeds meer aandacht voor het design van de vetfilter. Doordat de voor aXiair exclusief vervaardigde Turbulair© rvs vetfilters geheel uit hoogwaardig bestekkwaliteit 18/10 roestvaststaal worden vervaardigd, zijn ze fraai om te zien en daarnaast ook volledig vaatwasser bestendig. Bij deze zgn. “wervelstroomfilters” of ook wel “labyrint” filters, wordt de luchtstroom verplaatst door een labyrint van rvs filterlamellen; vanwege de geforceerde centrifugale werking blijft het grootste deel van de vet- & oliedeeltjes achter in de onderste “lamelgootjes” van de filter. Groot voordeel van deze unieke wijze van luchtreiniging is dat ook bij sterk vervuilde filters vrijwel geen extra luchtweerstand ontstaat; tevens zijn de vetfilters door het unieke ontwerp als enige vetfilter op de huishoudelijke markt vlamdoorslagvast (UL-keurmerk)!

aXiair_Turbulair-filter_hor.jpgaXiair_wervelstroomvetfilte.jpg
aXiair_sensi-axi-bediening-.jpg


DE FRAAIE AXIAIR BEDIENING

Extra veel comfort en mogelijkheden wordt u geboden met de speciale Sensi-aXi bediening:

  •  het Sensi-aXi bedieningspaneel van de aXiair wasemschouwen is voorzien van diverse (instelbare) functies en led indicatie
  •  activering van elke gewenste functie door slechts een lichte aanraking
  •  alle functies zijn door de gebruiker zelf eenvoudig te programmeren
  •  0 - 9 snelheidstanden; de maximum, nominaal- en minimum snelheid is eenvoudig instelbaar
  •  dimbaarheid functie t.b.v. de warm-witte aXiair LED-verlichting
  •  voorzien van vetfilter- en koolstoffilter indicaties met signalering na respectievelijk 30 en 120 draaiuren (zelf instelbaar en te resetten)
  •  naloopventilatie met instelmogelijkheden van 3 tot 27 minuten
  •  geheel vlak ingebouwd en daardoor een zeer hygiënisch, simpel en snel te reinigen oppervlak van het bedieningpaneel
  •  door het ontbreken van bewegende onderdelen is de bediening vergaand storingsongevoelig