Open Suite: .Ga naar product


ELICA SHOWROOM, Ontdek de zes themakamers van Elica. EXPLORE VIRTUALLY klik hier


DE WERELD VAN ELICA

Toekomst zit in de lucht

Ontwerp en innovatie boven alles. Oplossingen ontwikkeld om in elk huis schone lucht te krijgen. Geavanceerde materialen en geavanceerde technologie, gecombineerd met constant onderzoek en experimenten, dat is waar elica voor staat.

Visie betekent toekomst. Sinds 1970, het jaar waarin we onze onderneming startten, hebben onze afzuigkappen miljoenen klanten tevredengesteld met het ontwerp, de betrouwbaarheid en vergaande innovatie.

Nieuwe en originele modellen worden toegevoegd aan klassieke versies die onze geschiedenis hebben bepaald. Onderzoek en innovatie, in een woord: VisionAir.

Zonder titel (495 x 400 px) (450 x 604 px) (2).png

ELICA NIKOLATESLA

Het assortiment inductie kookplaten met afzuig dat aan elke behoefte voldoet.

Volgens recente marktonderzoeken kiezen we er steeds vaker voor om de woonkamer en de keuken in één ruimte te combineren en dus voor een omgeving voor het bereiden van lunches en diners die niet afgescheiden blijft van de rest van het huis. Daarvoor zoeken we huishoudelijke apparaten die in staat zijn ons leven te vereenvoudigen en die tijdens het koken een maximale functionaliteit garanderen, maar die na gebruik, dankzij hun uiterlijk, verdwijnen in harmonie met de omringende ruimte.

Koken en afzuigen, soliditeit en stijl worden de complementaire elementen van één enkel product. De ontlede weergave biedt een blik op de geavanceerde materialen die kenmerkend zijn voor het assortiment NikolaTesla: de gietijzeren roosters en het zwarte glas, gecombineerd in een verfijnd en strak design. Het resultaat is één enkel overzicht waaruit een product ontstaat waarin technologie en innovatie, design en elegantie perfect in balans tot uitdrukking komen. De intuïtieve benadering verplaats de afzuiging omlaag en verleent het product een vernieuwende karakter van hoge waarde.

Klik hier voor meer informatie over de Nikolatesla serie

KOM EN ONTDEK DE VIERDE DIMENSIE VAN ELICA

De veelzijdigheid van de functies, voor zowel de verlichting, de afzuiging, als het koken, resulteert in modellen die u zullen verassen. Het product ontleden in zijn diverse en complementaire bestanddelen, die allen essentieel zijn voor de werking ervan, staat ons toe het voorwerp met een meer complete ervaring te beleven. De kwaliteit van de materialen, de aandacht voor de details, de passie voor het design, geïsoleerd in hun essentie, worden hoofdrolspelers die een emotie overdragen.

De emotie die de vierde dimensie van Elica vormt.

Voorbeeld modellen Elica


open-suite-240-as.jpg

Open Suite: modulair, innovatief en altijd verbonden. Een nieuwe dimensie in de keukenruimte.

Ga naar product
Ontwerp zonder titel (9).png

De Haiku is, dankzij de verscheidenheid in afmetingen, perfect inzetbaar in verschillende ontwerpoplossingen.

Ga naar product

EEN ELICA KAP COMBINEREN MET DOMAPLASMA® LUCHTZUIVERING?

Een groot deel van het Elica afzuigkappen programma leent zich uitstekend voor de toepassingen met Domaplasma®.
Klik hier en lees alles over de IQ serie van Domaplasma®


ELICA SHOWROOM, Ontdek de zes themakamers van Elica. EXPLORE VIRTUALLY klik hier


None