Je leest hier alles over het schrijven van reviews, privacy en Feedback Company


feedback-company
 • Hoe kan ik een bedrijf beoordelen?

  Om een beoordeling te schrijven dien je uitgenodigd te worden door het bedrijf waar je een aankoop hebt gedaan. Deze uitnodiging zul je in jouw mailbox ontvangen. Door de link te volgen kom je terecht bij het review formulier.

  Zonder uitnodiging kun je een review schrijven bij bedrijven die zijn aangesloten bij Feedback company. Dit doe je op een Feedback company review pagina. Wanneer je via Google zoekt op de naam van het bedrijf dat je wil beoordelen en daar “Feedback company” aan toevoegt kom je uit op de review pagina van het bedrijf. Voor het schrijven van een review zonder uitnodiging dien je echter wel een verificatie te doen via jouw mailbox.
 • Kan ik voor alle bedrijven een review schrijven bij Feedback Company?

  Ja, je kunt voor alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten een review schrijven via de schrijf een review button op de reviewpagina van het bedrijf.
 • Kun je meerdere reviews achterlaten over eenzelfde bedrijf?

  Je kunt enkel eens per drie maanden een review schrijven voor hetzelfde bedrijf. Dit moet wel over een nieuwe ervaring gaan.
 • Kan ik mijn geschreven beoordeling aanpassen of verwijderen?

  Jij bent de eigenaar van de review die je hebt geschreven. Wanneer je wenst de review aan te passen of te laten verwijderen kun je contact opnemen met onze support afdeling via helpdesk@feedbackCompany.com. We ontvangen graag een e-mail vanuit het e-mailadres die je hebt gebruikt om je review mee te schrijven, wanneer je het bedrijf noemt waarvoor je de review hebt geschreven kunnen we je verder helpen. De helpdesk zal de aanvraag in behandeling nemen en de vervolgstappen vervolgens met je doornemen.
 • Zijn reviews gebaseerd op echte aankopen en/of bestellingen?

  Een review kun je schrijven wanneer je een ervaring hebt opgedaan, een dienst hebt afgenomen of een product hebt gekocht dan mag je bij ons een review achterlaten over dit bedrijf.
 • Hoe bestrijdt Feedback Company valse reviews?

  Feedback Company neemt verschillende maatregelen om nep reviews tegen te gaan, meer informatie kun je vinden via: https://www.feedbackCompany.com/nl-nl/policy-review-wetgeving/
 • Kunnen bedrijven Feedback Company betalen om reviews te verwijderen?

  Nee. Bedrijven betalen bij Feedback Company voor het gebruik van review software. Hiermee kunnen zij klanten uitnodigen en vragen om een review. Het zal nooit mogelijk zijn voor bedrijven om tegen betaling een review te laten verwijderen.
 • Wat doet Feedback Company met mijn gegevens?

  Informatie rondom dit onderwerp is terug te vinden via: https://www.feedbackCompany.com/nl-nl/privacy-statement/
 • Wat is de link tussen Feedback Company en Google?

  Feedback Company is een officiële Google review partner. Dit houdt in dat de reviews die worden verzameld met de Feedback Company software doorgezet kunnen worden naar Google. Op deze manier kunnen bedrijven bijvoorbeeld hun review sterren tonen in Google advertenties indien aan de eisen voldaan wordt.
 • Hoe betrouwbaar is Feedback Company?

  Feedback company is een officiële Google review partner. Reviews worden gecontroleerd op echtheid en integriteit. Twijfelachtige reviews kunnen tijdelijk on hold worden gezet. Feedback Company controleert de reviews dan handmatig op echtheid. kunt voor alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten een review schrijven via de schrijf een review button op de reviewpagina van het bedrijf.
 • Waarom reviews verzamelen?

  Door reviews te verzamelen laat je de mening van klanten spreken op je eigen website. Door deze reviews straal je betrouwbaarheid uit en wek je vertrouwen bij nieuwe en bestaande klanten. Dit kan leiden tot omzetstijging.
 • Hoe kan ik een review schrijven?

  Je kunt een review schrijven via een uitnodiging die je hebt ontvangen vanuit het bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een review achter te laten via de schrijf een review button op de reviewpagina van het bedrijf.
 • Wettelijk verbod op nep reviews

  Sinds 28 mei 2022 is er een nieuwe wetgeving actief die het plaatsen van nep reviews en de manipulatie op review vlak verbiedt. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Dat dit een hot item is, is ook gebleken door het verbod, o.a. vanuit Google, om het schrijven van een review te belonen (incentives). Als Google Review Partner, en één van de grootste review bedrijven in Nederland, zetten we ons maximaal in om de review wereld eerlijker te maken.

  Op deze pagina lees je wat deze nieuwe wetgeving betekent: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/policy-review-wetgeving/

Bedrijfsinformatie
Afzuigkap.nl is een outlet internetwinkel die een onderdeel vormt van een van de meest vooraanstaande Nederlandse bedrijven op het gebied van hoge kwaliteit afzuigkappen zoals aXiair, Elica, Faber, Best en Domaplasma geurvernieting, alsmede bijbehorende onderdelen en accessoires.

Adres
Felland 5c
753TA Haren (Gn)

Contactgegevens
E-mail: info@afzuigkap.nl
Tel: +31 (0) 85 016 24 89
KvK: 02052752